چهاردهمین دوره نمایشگاه الکامپ گیلان با شعار «اقتصاد دیجیتال در گیلان هوشمند» و با حضور هشتاد شرکت کننده از بخش خصوصی و دستگاههای گیلان برپا شد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت، نمایشگاه الکامپ با حضور هشتاد شرکت کننده به صورت عمده از گیلان شامل شرکتهای رایانهای، شبکه مخابراتی و غرفههای دولت الکترونیک بیش از بیست دستگاه اجرایی استان که خدمات خود را در بستر اینترنت و فضای مجازی به مردم ارائه میدهند، برگزار شد.
در نمایشگاه الکامپ (الکترونیک – کامپیوتر) با حضور فعالان فناور و دانش بنیان پارک علم و فناوری گیلان آخرین فناوریهای روز دنیا در صنعت فناوری اطلاعات و خدمات الکترونیکی دستگاههای اجرایی مختلف استان گیلان به نمایش عموم درآمد.
نمایشگاه الکامپ گیلان که با شعار «اقتصاد دیجیتال در گیلان هوشمند» بر پاشد، پارک علم و فناوری گیلان نیز با همراهی شرکتهای فناور و دانش بنیان خود در این نمایشگاه حضور یافت و آخرین دستاوردهای این شرکتها را ارائه کرد.
هاشم قوامی مدیر اجرایی چهاردهمین نمایشگاه الکامپ گیلان در گفتوگو با خبرنگار تسنیم اظهار کرد: چهاردهمین دوره نمایشگاه الکامپ گیلان به همت نظام صنفی رایانهای استان گیلان با محورهای نرمافزار، سختافزار، شبکه، اقتصاد دیجیتال و دولت هوشمند با حضور چهل شرکت در بخش خصوصی و دستگاههای اجرایی استان برگزار شد.
وی با اشاره به اینکه رویدادهای در زمینه رباتیک و کارگاههای آموزشی در محل نمایشگاه برگزار شد، گفت: این نمایشگاه از 11 تا 14 دی ماه در محل دائمی نمایشگاههای استان گیلان با حضور علاقمندان حوزههای تخصصی فناوری اطلاعات برپا شد.
یکی از شرکتکنندگان از خانه رباتیک گیلان نیز در گفتوگو با خبرنگار تسنیم اظهار کرد: ما برای دانش آموزان در محدوده سنی پنج تا پانزده سال بطور تخصصی رباتیک را آموزش میدهیم و در کنار علم رباتیک که ترکیبی از مکانیک و الکترونیک و برنامهنویسی است خلاقیت و مهارت حل مسئله را در دانشآموزان پرورش میدهیم.
عرفان شکراله زاده یکی دیگر از شرکتکنندگان در نمایشگاه الکامپ گیلان نیز در گفتوگو با خبرنگار تسنیم با اشاره به خدمات کامل به وبسایتها و بکارگیری واقعیت مجازی، واقعیت افزوده و تحلیل رفتار مشتریان در وبسایتها اظهار کرد: هوش مصنوعی در صنعت فناوری اطلاعات بهکار آمده و با آینده را دستخوش تغییرات شگرفی در حوزه دیجیتال خواهد کرد.
سجاد قاضی یکی دیگر از شرکتکنندگان در نمایشگاه الکامپ گیلان نیز در گفتوگو با خبرنگار تسنیم اظهار کرد: ما برای نخستین بار در کشور اپلیکیشن فن بیان و سخنرانی را طراحی کردیم که در «دوربینهای VR واقعیت مجازی» قرار میگیرد و گام به گام وارد مراحل سخنرانی در سالنهای شبیهسازی شده میشود و تمرین میکند تا مهارت کافی برای سخنرانی در واقعیت را کسب کند.